TELEVIZIUNE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ

 Cursurile se vor derula pe o perioada de doua luni si se vor tine in week end, de regula in fiecare sambata, pe o durata de 4 ore.


Limita de varsta pentru inscrierea la cursurile Euro Oltenia Training este de 16 ani. Fiecare cursant va semna un contract cu firma care sustine proiectul Euro Oltenia Training. In acest contract vor fi prevazute toate detaliile unei colaborari perfecte intre cursanti si managementul proiectului.


Pachetul Euro Oltenia Kids se adreseaza copiilor între 8 și 14 ani, care vor fi grupați pe categorii de vârstă. 


Optional, pe langa cursurile prevazute, participanții vor primi un suport video pe care vor avea inregistrarile de la prima si ultima prezentare de la cursuri, toate la nivel super-profesional. Va fi practic o imagine perfecta a modului cum a evoluat cursantul respectiv de la prima prezentare, in care emotiile si tracul erau imense, pana la ultima, in care stapanirea de sine si self-esteemul au dominat totul.


 Este vorba de inregistrari care ii vor arata fiecarui cursant diferenta intre modul cum a prezentat la inceputul cursului si la finalul acestuia. Va garantam ca diferenta va fi enorma intre cele doua momente. Prezentarile vor fi la nivel de top, exact ca la orice televiziune nationala: generic, grafica, cap video, beta. Daca inca nu stapaniti aceste concepte, va asiguram ca le veti invata inca de la primul curs.




18 aug 2019