Euro Oltenia Training, unul din cele mai moderne studiouri TV din Oltenia!

Euro Oltenia Training a investit cateva zeci de mii de euro intr-un studio TV cu adevarat performant. Avand in spate si o regie de emisie cu echipamente de ultima generatie, intregul studio le va oferi cursantilor conditii identice cu orice alt studio de stiri TV.


Pe langa legatura directa cu trainerii de stiri, cursantii vor tine legatura prin casca cu regizorul de emisie, vor avea celebra numaratoare inversa "3,2,1, esti". Se vor simti exact ca un prezentator de stiri la o televiziune nationala.


Camera cu prompter, camere de plan secundar, lavaliere, pupitru de stiri cu un design special, totul ii va transforma pentru cateva ore, pe toti cursantii, in adevarati prezentatori de stiri. 


"Vrem ca Euro Oltenia Training sa fie doar un inceput pentru Slatina si pentru intreaga regiune. Sunt multi tineri, si nu numai, care asteapta ceva mai diferit decat toate cursurile de dezvoltare personala ce par trase la indigo unul cu celalalt. Este un pariu curajos pe care sper sa-l castigam. Va asteptam pe cat mai multi la cursurile noastre, la o noua exeprienta pe care v-o garantam ca va fi una cu totul speciala", a declarat Radu Voinea, unul dintre trainerii nostri.20 aug 2019