EURO OLTENIA TRAINING KIDS

Ne dorim ca fiecare copil care ne trece pragul să ajungă să gandească liber, să își dezvolte capacitățile creative și să aibă încredere în sine. Spațiile pentru cursuri, studio-urile, toate echipamentele și resursele pe care le deținem, crează mediul perfect pentru dezvoltarea aptitudinilor copilului tău.

Școala de Televiziune Euro Oltenia se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani și se desfășoară în fiecare sâmbătă în intervalul orar 10.00-14.00.
Copiii sunt grupați pe categorii de vârstă, iar cursurile și modalitățile de predare ale trainerilor sunt adaptate conform vârstelor celor mici.
Grupa – KIDS – 5-7 ani
Grupa – Junior – 8-10 ani
Grupa – Teen – 11-14 ani

Ce oferim?

Prezentare știri

Cititul la prompter, simularea emisiunilor "în direct" și transmisiunile din teren devin, pentru copilul tău familiare. Fiecare cursant va avea parte de o experiență individualizată, astfel încât progresele să se poată observa imediat. Știrile prezentate vor avea un topic generalist, cu subiecte de interes pentru cei mici, astfel încât fiecare text prezentat să le trezească interesul.

Emisiuni de divertisment

Chiar dacă vorbim de simulări de emisiuni de divertisment, nu vom face rabat la calitate. Copilul tău va ști exact care sunt toate responsabilitățile sale în realizarea acestor tipuri de emisiuni. Astfel, el va trece, pe rând, prin rolul de moderator, producător dar și participant în aceste show-uri create exclusiv de echipa Școlii de Televiziune Euro Oltenia.

Cursuri de dicție

Claritatea și siguranța în exprimare vin o dată cu exercițiul. Cursul de dicție îl va învăța pe copilul tău să spună clar tot ce are de zis, fără a fi trădat de emoții sau de exprimări nefericite. Până la urmă, modul în care îți expui punctul de vedere este cel mai important și poate fi, de multe ori, hotărâtor. Așadar, acordă-i șansa copilului tău să ajungă un comunicator adevărat.

Public Speaking

O prezentare reușită este cheia succesului copilului tău. Cursurile de public speaking sunt cele care demonstrează că timiditatea, tracul sau emoțiile pot fi depășite de oricine, indiferent de vârstă. Școala de Televiziune Euro Oltenia vrea să demonstreze că, într-o perioadă scurtă, copilul tău poate ajunge unul dintre cei mai buni oratori, fără a mai avea probleme cu vorbitul în public. El va învăța să își controleze emoțiile, să aibă încredere în sine și va scăpa de retincența față de noile activități.

Improvizație

Improvizația este abilitatea de a crea discursuri spontane ca reacție la ce se întâmplă în jurul tău. Copilul trebuie să aibă reacții spontane la tot ceea ce este neprevăzut. Improvizația este jocul prin care juniorul tău va învăța să se adapteze tuturor situațiilor, reale sau imaginare.

Bune maniere

Explicăm pe înțelesul copiilor importanța bunelor maniere în societate. De la cum să dăruiești un buchet de flori în mod corect până la poziția corectă în timpul mesei sau formule de salut specifice, copilul tău va deprinde cunoștințe extrem de utile pentru orice situație din viața de zi cu zi.